Φανοποιία

Η εταιρία μας έχοντας μια υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα επισκευής, επανδρωμένη με το άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, έχει την δυνατότητα να σας παρέχει ένα μεγάλο πλήθος υπηρεσιών. Όλα σε ένα σημείο. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή για όλες τις μάρκες αυτοκίνητων, ακλουθώντας τα υψηλά standards του κάθε κατασκευαστή. Παρέχουμε αυτοκίνητα αντικατάστασης πελατών ή ενοικίασης αυτοκινήτου με χαμηλό κόστος, διαχειριζόμαστε όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και αναλαμβάνουμε, την χωρίς κόστος από το πελάτη μας επισκευή του οχήματός του, μετά από την εμπλοκή του σε ατύχημα στο οποίο είναι αναίτιος. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή εξυπηρέτηση και να αναλάβουμε εμείς όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε εσείς να μην χρειάζεται να κάνετε σχεδόν τίποτα.

Τα υπερσύγχρονα εργαλεία ευρωπαικών προδιαγραφών που διαθέτουμε, μονοπωλούν το χώρο υπηρεσιών επισκευής αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Σκοπός μας είναι η ασφάλεια του οχήματός σας μετά από κάθε επισκευή, το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα και η διατήρηση της μεταπωλητικής αξίας του.
Για να πετύχουμε το τρίπτυχο «ασφάλεια – αισθητικό αποτέλεσμα – αξία» χρησιμοποιούμε όλα τα τελευταίας γενιάς εργαλεία, που μας επιτρέπουν την εγγυημένη επισκευή. Επισκευτείτε μας και ζήστε από κοντά την άμεση εξυπηρέτηση και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Κλείστε Ραντεβού