Περιποίηση

Η εταιρία μας έχοντας μια υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα επισκευής, επανδρωμένη με το άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, έχει την δυνατότητα να σας παρέχει ένα μεγάλο πλήθος υπηρεσιών. Όλα σε ένα σημείο. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή για όλες τις μάρκες αυτοκίνητων, ακλουθώντας τα υψηλά standards του κάθε κατασκευαστή. Παρέχουμε αυτοκίνητα αντικατάστασης πελατών ή ενοικίασης αυτοκινήτου με χαμηλό κόστος, διαχειριζόμαστε όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και αναλαμβάνουμε, την χωρίς κόστος από το πελάτη μας επισκευή του οχήματός του, μετά από την εμπλοκή του σε ατύχημα στο οποίο είναι αναίτιος. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή εξυπηρέτηση και να αναλάβουμε εμείς όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε εσείς να μην χρειάζεται να κάνετε σχεδόν τίποτα.

Περιποίηση σημαίνει ενδιαφέρον για την λεπτομέρεια.
Χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία και αναγνωρισμένα προϊόντα διεθνών οίκων, ειδικευμένο προσωπικό αλλά και θέληση για να προσέξουμε και την τελευταία λεπτομέρεια, μπορούμε να σας προσφέρουμε εξειδικευμένη περιποίηση αυτοκινήτου.
Εγγυούμαστε το εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό το οχήματος σας, έτσι ώστε να γίνει ξανά σαν καινούργιο.