Βαφή

Η εταιρία μας έχοντας μια υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα επισκευής, επανδρωμένη με το άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, έχει την δυνατότητα να σας παρέχει ένα μεγάλο πλήθος υπηρεσιών. Όλα σε ένα σημείο. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή για όλες τις μάρκες αυτοκίνητων, ακλουθώντας τα υψηλά standards του κάθε κατασκευαστή. Παρέχουμε αυτοκίνητα αντικατάστασης πελατών ή ενοικίασης αυτοκινήτου με χαμηλό κόστος, διαχειριζόμαστε όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και αναλαμβάνουμε, την χωρίς κόστος από το πελάτη μας επισκευή του οχήματός του, μετά από την εμπλοκή του σε ατύχημα στο οποίο είναι αναίτιος. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή εξυπηρέτηση και να αναλάβουμε εμείς όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε εσείς να μην χρειάζεται να κάνετε σχεδόν τίποτα.

Τη στιγμή που οι πελάτες μας, απαιτούν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στις επισκευές και το αποτέλεσμα, εμείς εφαρμόζουμε μια αναβάθμιση υψηλών απαιτήσεων και επιδόσεων, προσφέροντάς τους ικανοποίηση, δίνοντας τέλεια απόχρωση, πιστότητα χρώματος και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.
Παρακολουθώντας καθημερινά όλες τις νέες τεχνολογίες στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και ιδιαίτερα τις περίπλοκες τάσεις αποχρώσεων, σε συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες χρωμάτων στο κόσμο, προσφέρουμε τον καλύτερο δυνατό τεχνολογικά τρόπο βαφής.
Με τα σύγχρονα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά που χρησιμοποιούμε, διασφαλίζουμε και εξασφαλίζουμε επισκευές υψηλής ποιότητας και πάντα με γνώμονα τη προστασία του περιβάλλοντος έχοντας υψηλή οικολογική συνείδηση, χρησιμοποιούμε μόνο υδατοδιαλυτά τεχνικώς προηγμένα προιόντα.